1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP’ye Katılım Töreninde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi – İşte Detaylar!

CHP’ye Katılım Töreninde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi – İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta gerçekleşen törende, Ak Parti, Memleket Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Yeniden Refah Partisi başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütü üyeleri ve kanaat önderleri gibi binlerce kişi, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen katılım törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Özgür Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milletvekili Ali Mahir Başarır, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ve diğer yerel yöneticiler de katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, törende yaptığı konuşmada halkın yorgun olduğunu ve birlik ve beraberliği artırmanın zamanı geldiğini vurguladı. Dayanışmanın artırılması ve aydınlık bir geleceğe doğru birlikte yürünmesi gerektiğini ifade ederek katılanlara hoş geldiniz diyerek birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt’u baba evi olarak nitelendirerek, Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarını kaosa sürüklemek isteyenlerin dost olmadığını belirtti. Adayın kim olacağına örgütleriyle birlikte karar vereceklerini ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayının kendileri olduğunu söyledi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, partiye katılımın dalga dalga büyüyerek yayılacağını belirtirken, halkın desteğiyle Esenyurt’ta zafer elde ettiklerini ve şimdi sıranın Türkiye’yi yönetmeye geldiğini belirtti. Bugünkü katılımın halkın partilerine olan güveninin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Başkan Özer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik siyasi yasak girişimlerini eleştirerek, halkın iradesini engelleyemeyeceklerini ve ilk seçimde iktidara geleceklerini belirtti. Esenyurt’un kötü yönetildiğini ancak kararlı olduklarını ve başarı hikayesini halklarıyla birlikte yazacaklarını söyledi. Esenyurt’un kültürel çeşitliliğini vurgulayarak, burada barış ve kardeşliği inşa ettiklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’ye Katılım Töreninde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi – İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin