1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Brifing Açıklaması: “Huzurumuzu Korumaya Devam Edeceğiz”

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Brifing Açıklaması: “Huzurumuzu Korumaya Devam Edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kadın cinayetlerine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret edip, meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldım” dedi. Aynı zamanda, vahşice bir cinayete kurban giden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’e Allah’tan rahmet dileyerek acılı ailelerine başsağlığı mesajı iletti.

Yerlikaya, paylaşımında “İstanbul’daki huzur ve güvenliğin sağlanması için ekip sayılarını artırdık. Personel ve araç takviyeleriyle İstanbul Emniyetimizin gücünü daha da artırdık. Bu sayede, suçla mücadelemizi gece gündüz demeden sürdürmekteyiz. Huzurumuza kast edenlerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

İstanbul’da yaşanan kadın cinayetlerinden ve taciz olaylarından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Yerlikaya, vatandaşlara da güvenlik güçlerinin her zaman hizmette olduklarını söyledi. Bu paylaşım, Yerlikaya’nın önceki sosyal medya paylaşımı nedeniyle gelen eleştirilere cevap niteliğindeydi. Son olarak, Yerlikaya, yaşanan acı olaylarda hayatını kaybeden kadınlara başsağlığı dileyerek paylaşımını bitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Brifing Açıklaması: “Huzurumuzu Korumaya Devam Edeceğiz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin