1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Korsan Taksici Kadına Taciz İddiası!

Korsan Taksici Kadına Taciz İddiası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz 29 Eylül Pazar günü saat 02.55 sıralarında Tahtakale Mahallesi’ndeki bir sitenin girişinde ilginç bir olay yaşandı. 34 KOP 897 plakalı aracıyla korsan taksicilik yapan Furkan N., Beyoğlu’ndan iki kadın müşteri aldı. Yolcularını önce Şişli’ye götüren Furkan N., daha sonra Avcılar Tahtakale Mahallesi’ndeki bir siteye ulaştırdı.

Site girişinde, yolculardan biri 800 lira olan ücreti ödedikten sonra araçtan indi. Ancak diğer yolcu Deniz K., fazla ücret alındığını iddia ederek tartışma çıkardı. Tartışma büyüyüp şoförle taciz ve darbe iddialarına dönüştü. Şoför kendisine taciz edildiğini iddia eden kadın yolcu, araçtaki elektronik cihazlara zarar verdi. Olayı cep telefonuyla kaydeden Furkan N. ve Deniz K., güvenlik görevlilerine polis çağırmalarını talep ettiler. Tartışma devam ederken Deniz K.’nın arkadaşı kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Suçlamaları reddeden korsan taksici ve kadının şikayetçi olacağını belirtmesi üzerine site güvenlikleri polise haber verdi. Polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelerek tarafları polis merkezine götürdü.

Emniyette ifadeleri alınan ve adli işlemleri gerçekleştirilen taraflar serbest bırakıldı. Korsan taksici, belediye sınırları içinde çalışma izni/ruhsatı olmadan yolcu taşıdığı gerekçesiyle 60 gün trafikten men edildi. Furkan N.’ye 32 bin lira ceza kesilirken, yolculara ise 2 bin 143 lira idari para cezası uygulandı.

Kadın müşteri görüntülerde, “Paramı çaldın, taciz ettin, kafama vurdun. Polis gelecek, bekleyeceksin. Bacağıma dokundun” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korsan Taksici Kadına Taciz İddiası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin