1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Marmara Bölge İl Başkanları: Belediye Başkanlarımızı Kimse Durduramaz!

CHP Marmara Bölge İl Başkanları: Belediye Başkanlarımızı Kimse Durduramaz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Marmara Bölgesi Il Başkanları, yapılan toplantı sonrası ortak bir bildiri yayınladı. Toplantıda Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in başkanlığında Bilecik’te gerçekleştirilen toplantıya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve Marmara Bölgesi CHP il başkanları katıldı.

Ortak bildiride şu ifadelere yer verildi:

– Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve koruyucusu Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kuruluşumuzdan bu yana türlü engellerle mücadele ederek köklü bir demokrasi geleneği oluşturduk.
– Maruz kaldığımız baskı ve yıldırma girişimleri, tarihimizde ilk defa karşılaştığımız bir durum değil. siyasi tarihimizin her döneminde baskılara rağmen ülkemizi ileri taşıma vazifemizin farkındayız ve güçlü mirasımızın ışığında ilerlemeye devam ediyoruz.
– Partimizi yıpratmak isteyenlere karşı duracak ve yargıyı siyasetin bir aracı olarak kullanmak isteyenlere geçit vermeyeceğiz.
– Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde, partimizin tüm bileşenleri ve üyeleriyle birlik içinde olduğumuzu vurguluyoruz. Hiçbir güç, yalan, iftira ve riya bizi birliğimizden ayıramayacaktır.
– Tüm belediye başkanlarımız örgütlerimizin göz bebeğidir ve hiçbir dış etken partimizin iktidar yürüyüşünü durduramayacaktır.

Bu açıklamalarla birlikte CHP Marmara Bölgesi Il Başkanları, partilerinin birlik ve beraberliği konusundaki kararlılığını ve kararlılığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Marmara Bölge İl Başkanları: Belediye Başkanlarımızı Kimse Durduramaz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin