1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Jandarma Genel Komutanlığı 2025 Temininde 9 bin 690 Sözleşmeli Uzman Erbaş Alınacak!

Jandarma Genel Komutanlığı 2025 Temininde 9 bin 690 Sözleşmeli Uzman Erbaş Alınacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığı 9 bin 75 jandarma, 5 bot serdümeni, 500 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplamda 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. Başvuruların 7-21 Ekim tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Detaylı bilgilere ve başvuru şartlarına ulaşmak için adayların https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir. “2025 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini” kılavuzunda tüm bilgilere ulaşılabilir.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, 9 bin 75 jandarma, 5 bot serdümeni, 500 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplamda 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı gerçekleştirilecektir. Başvuruların 7-21 Ekim tarihleri arasında yapılacağı duyurulan ilanda, adayların başvuru süreci hakkında https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitelerini takip etmeleri önem arz etmektedir. “2025 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini” kılavuzunda detaylı bilgiler ve başvuru şartları yer almaktadır.

Adaylar, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı ilanı için başvurularını 7-21 Ekim tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştireceklerdir. Alım ilanı, Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, detaylı bilgilere ve başvuru şartlarına ulaşmak için adayların https://vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitelerini düzenli olarak kontrol etmeleri gerekmektedir. Adaylar, “2025 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini” kılavuzunu inceleyerek başvuru sürecine dair tüm detayları öğrenebilirler.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı ilanı, Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, başvuruların 7-21 Ekim tarihleri arasında internet üzerinden yapılabileceği belirtilmiştir. Adaylar, alım ilanına dair güncel bilgileri ve başvuru şartlarını öğrenmek için https:// vatandas.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın https://kamuilan.sbb.gov.tr internet sitelerini düzenli olarak takip etmelidir. “2025 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini” kılavuzu, adaylara başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma Genel Komutanlığı 2025 Temininde 9 bin 690 Sözleşmeli Uzman Erbaş Alınacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin