1. Haberler
  2. Ankara
  3. Beypazarı’nda Gece Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Beypazarı’nda Gece Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Beypazarı-Ankara yolu Ayaş Karayolları Şube Şefliği önünde meydana gelen kaza, Hasan Şimşek (54) yönetimindeki 06 FHL 31 plakalı otomobilin, önünde seyreden Ahmet Kul yönetimindeki 06 AZ 1452 plakalı kamyona çarpmasıyla oluştu. Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, otomobil sürücüsü Hasan Şimşek ile yanında bulunan eşi Gülizar Şimşek’in hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan cenazeler, hastane morguna götürüldü. Kamyon sürücüsü Ahmet Kul ise gözaltına alındı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza esnasında, gece saatlerinde Beypazarı-Ankara yolu Ayaş Karayolları Şube Şefliği önünde meydana gelmiştir. Hasan Şimşek’in kullandığı 06 FHL 31 plakalı otomobil, Ahmet Kul yönetimindeki 06 AZ 1452 plakalı kamyona çarpmıştır. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, kazada hayatını kaybeden Hasan ve Gülizar Şimşek’in cenazelerini çıkararak hastane morguna götürmüşlerdir.

Kazada otomobil sürücüsü Hasan Şimşek ile eşi Gülizar Şimşek hayatlarını kaybetmiştir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu araçtan çıkarılan cenazeler, hastane morguna kaldırılmıştır. Kamyon sürücüsü Ahmet Kul ise gözaltına alınmış ve kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Gece saatlerinde Beypazarı-Ankara yolu Ayaş Karayolları Şube Şefliği önünde meydana gelen kaza, çevredekileri üzüntüye boğmuştur.

Kaza, gece saatlerinde Beypazarı-Ankara yolu Ayaş Karayolları Şube Şefliği önünde gerçekleşmiştir. Hasan Şimşek’in kullandığı 06 FHL 31 plakalı otomobil, Ahmet Kul’un yönetimindeki 06 AZ 1452 plakalı kamyona çarparken, otomobil sürücüsü Hasan Şimşek ile eşi Gülizar Şimşek hayatlarını kaybetmiştir. Kazanın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş, kamyon sürücüsü Ahmet Kul ise gözaltına alınmıştır. Bu acı olay, aileleri ve çevredekileri derin bir üzüntüye boğmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beypazarı’nda Gece Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin