1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bosna-Hersek’e Yapılan Yardımlar Hakkında Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bosna-Hersek’e Yapılan Yardımlar Hakkında Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek’teki sel felaketiyle ilgili yardım çalışmalarını duyurdu. Erdoğan, 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını ve 40 kişinin arandığını belirtti. Yardımların Jablanica, Konjic ve Fojnica gibi bölgelere ulaştırıldığını ifade etti. Cumhurbaşkanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bosna-Hersek’teki sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Erdoğan, AFAD, Kızılay ve TİKA’nın bu felakette yardım elini uzattığını vurguladı.

Erdoğan, yapılan yardımları detaylandırarak, 96 jeneratör, 60 konteyner, 168 yatak, 84 mutfak seti, 1050 battaniye, 1130 gıda kolisi, 2 ton un, 10 su tahliye pompası, 2 su paleti, hijyen seti, klima, buzdolabı ve içme suyu gibi ihtiyaçları karşılamak için yardımların bölgeye ulaştırıldığını belirtti. Ayrıca Erdoğan, sel felaketine maruz kalan Bosna-Hersekli kardeşlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında Bosna-Hersek’teki sel felaketine ilişkin fotoğraflara da yer verdi. Yardım çalışmalarının devam ettiği ve dost ve kardeş Bosna-Hersek halkına yardım elinin uzatıldığına dair bilgi verdi. Erdoğan, sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Ülkemizin AFAD, Kızılay ve TİKA gibi kuruluşları sayesinde Bosna-Hersek’teki felakete yardım eli uzatıldı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yardım çalışmalarını duyuran Erdoğan, Türkiye’nin sergilediği dayanışma ve yardımseverlikten bahsetti.

Sonuç olarak, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek’teki sel felaketine karşı yardımseverliğini ve dayanışmasını göstererek bölgeye acil yardımların ulaştırıldığını duyurdu. Erdoğan, hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Sel felaketinde etkilenen Bosna-Hersekli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, ülkemizin AFAD, Kızılay ve TİKA gibi kuruluşları aracılığıyla yardım elini bölgeye ulaştırdığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bosna-Hersek’e Yapılan Yardımlar Hakkında Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin