1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Hilvan’da Skandal! Seçim Yenileniyor!

Hilvan’da Skandal! Seçim Yenileniyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

F5 Haber’in aktardığı habere göre, Hilvan İlçe Yüksek Seçim Kurulu, DEM Parti’nin belediye başkanlığını kazandığı resmi olmayan sonuçlara göre Hilvan’daki seçimlerin tekrarlanmasına karar verdi. Seçim günü Gençlik Merkezi’nde yaşanan olaylar nedeniyle 5 sandığın tutanağının yakılması ve bir sandıkta yaşanan kavga sonrası görevlilerin salonu terk etmesi Kurul tarafından dikkate alındı ve bugün bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, yaşanan olayların seçim sonucunu doğrudan etkilediği tespit edilerek seçimin iptal edilmesine ve yeniden yapılmasına karar verildi. İptal edilen seçimin ise 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirileceği belirlendi.

Şanlıurfa Hilvan’da DEM Parti’nin belediye başkanlığını kazandığı resmi olmayan sonuçlarının ardından yaşanan olaylar sebebiyle seçimlerin yeniden yapılacağı duyuruldu. Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen olaylar, sandık tutanaklarının yakılması ve kavga nedeniyle görevlilerin salondan ayrılması seçim sonucunu etkileyerek iptale sebep oldu. Bu gelişmelerin ardından Hilvan İlçe Yüksek Seçim Kurulu, tekrarlanacak seçimin 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılmasına karar verdi.

Hilvan’da DEM Parti’nin belediye başkanlığını kazandığı belirtilen seçimlerin iptal edilmesi kararı alındı. Seçim günü Gençlik Merkezi’nde yaşanan olayların ardından 5 sandığın tutanağının yakılması ve bir sandıkta yaşanan kavga sonrası görevlilerin salondan ayrılması, seçimin yeniden yapılmasına yol açtı. Hilvan İlçe Yüksek Seçim Kurulu, yaşanan olayların seçim sonucunu olumsuz etkilediği gerekçesiyle seçimin iptal edilmesine ve 2 Haziran 2024 Pazar günü yeniden yapılmasına karar verdi.

Şanlıurfa Hilvan’da DEM Parti’nin belediye başkanlığını kazandığı seçimlerin iptal edilmesi kararı alındı. Gençlik Merkezi’nde yaşanan olaylar nedeniyle seçim günü 5 sandığın tutanağının yakılması ve bir sandıkta yaşanan kavga sonrası görevlilerin salonu terk etmesi, seçimin yeniden yapılmasına neden oldu. Hilvan İlçe Yüksek Seçim Kurulu, yaşanan olayların seçim sonucunu doğrudan etkilediği belirterek seçimin iptal edilmesine ve 2 Haziran 2024 Pazar günü tekrarlanmasına karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hilvan’da Skandal! Seçim Yenileniyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin