1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ülkemizin Kaybettiği Değer: Recai Kutan’ın Ardından Bir Çınar Daha Düştü

Ülkemizin Kaybettiği Değer: Recai Kutan’ın Ardından Bir Çınar Daha Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yüzyılda ülkemizde yetişen en değerli isimlerden biri olan Recai Kutan’ı bugün uğurladık. Gidenlerin ardından bıraktıkları boşluğun dolması zor olsa da Recai Ağabey’in hizmetleri ve örnek kişiliğiyle unutulmayacak bir iz bıraktığına inanıyoruz.

Recai Kutan, 1930 yılında Malatya’da doğdu ve eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nde tamamladı. Bir asırdan fazla süren hayatında milletine ve memleketine hizmet etmeyi ilke edindi. Erzurum’da üniversite yıllarında Vahdet dergisini çıkarmak için çaba harcadığı dönemlerde, Recai Ağabey’in yardımseverliği ve destekleri sayesinde projelerini hayata geçirdi ve basımını üstlendi.

Recai Kutan, Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden biriydi. Necmettin Erbakan’ın en yakın çalışma arkadaşı olan Recai Ağabey, sıkıntılı ve zor zamanlarda dahi gülen yüzünü eksiltmeyen mütevazi bir kişiliğe sahipti. siyasi yaşamında yaşadığı zorluklara rağmen nezaketi ve güçlü duruşuyla anıldı.

Recai Kutan’ın enerji konusundaki bilgi ve birikimi ülke genelinde takdirle karşılandı. Siyasi alanda da etkili olan Recai Ağabey, Kanal 7 Medya Grubu’nun da kurucu yönetim kurulu başkanı olarak hizmet vermiş ve medya alanındaki etkisiyle hatırlanmaya devam ediyor.

Rahmetli Recai Kutan, genç kuşaklara örnek olacak bir mücadeleci ve ahlak abidesi olarak hatırlanacak. Hizmetleri ve kişiliğiyle unutulmayacak olan Recai Ağabey’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkemizin Kaybettiği Değer: Recai Kutan’ın Ardından Bir Çınar Daha Düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin