1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Behçet Hastasından ilginç kira teklifi: 450 ekmek ya da 175 litre süt!

Behçet Hastasından ilginç kira teklifi: 450 ekmek ya da 175 litre süt!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’ın Nailbey Mahallesi’nde bulunan 40 metrekarelik dükkanı olan Fethi Ahmet Taş, yüzde 83 engelli bir behçet hastasıdır. Taş, Ağustos ayında boşalan dükkanını kiraya vermek istemiş ve bu amaçla 2 gram 24 ayar altın, 100 litre mazot veya 50 bin lira peşin seçeneklerini sunarak dükkanına ilan asmıştı.

Ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın altın cinsi veya dövize endeksli kira bedeli konusunda bir açıklama yapması üzerine Taş, ilanını değiştirmiş ve takas usulüne devam etmiştir. Yeni teklifinde, kira bedeli olarak 450 ekmek, 175 litre köy sütü veya yıllık 50 bin lira nakit talep etmiştir.

Daha önce mazot istediğini belirten Taş, yaşadığı şehirden uzak olmaları nedeniyle bu seçeneğin zorluk yarattığını ifade etmiştir. Şu anda ise Türk lirasına endeksli olarak kira bedeli olarak 450 ekmek, 175 litre köylü süt veya yıllık 50 bin lira peşin ödeme talep etmektedir. Üstelik, 450 ekmek veya 175 litre köy sütü bedelinde 3 yılda bir yüzde 10 zam yapılması şartıyla anlaşmak istediğini belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Behçet Hastasından ilginç kira teklifi: 450 ekmek ya da 175 litre süt!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin