1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan Şimşek, Katar’da Yatırımcılarla Buluştu

Bakan Şimşek, Katar’da Yatırımcılarla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı, Katar’a resmi ziyaret gerçekleştirdi ve yatırımcılarla bir araya geldi. Bakan, öncelikle başkent Doha’da, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı ile görüşme gerçekleştirdi.

Ardından, Maliye Bakanı ve Katar Yatırım Otoritesi (QIA) CEO’su ile görüşen Bakan, ticari ve ekonomik ilişkileri ele aldı.

Ayrıca, Doha’daki bir otelde “Invest in Türkiye” programı kapsamında yatırımcılarla bir araya geldi. Programa, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yanı sıra, Doha Büyükelçisi, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı ve Katarlı iş insanları ve yatırımcılar katıldı.

Bakan, Türkiye’nin ekonomik hedeflerini ve doğrudan yatırımları artırma stratejilerini aktardı. Ayrıca, Türkiye’nin ekonomik reform sürecindeki ilerlemeleri ve gelecek dönemdeki önceliklerini paylaştı.

Program sonrası yapılan açıklamada, Bakan Şimşek Türkiye’nin uzun vadeli potansiyeli hakkında değerlendirmelerde bulundu ve Türkiye’ye yatırım yapmanın olumlu sonuçlar doğuracağını vurguladı.

Daha sonra Kuveyt’e geçecek olan Bakan, burada Maliye Bakanı ve Ekonomi ve Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı ile görüşecek ve yatırımcı toplantısına katılacak. Kuveyt ziyaretinin ardından Türkiye’ye dönecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Şimşek, Katar’da Yatırımcılarla Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin