1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mert Can Eserinden Duygusal An: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bir Çocuğun Elini Tutması

Mert Can Eserinden Duygusal An: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bir Çocuğun Elini Tutması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mert Can, deprem felaketi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir çocuğun elini tuttuğu duygusal anı ölümsüzleştirmek amacıyla bir eser hazırladığını açıkladı. Kendisinin asrın felaketiyle ilgili birkaç eser üzerinde çalıştığını belirten Mert Can, eserini sadece içinden geldiği için oluşturduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanı’na hediye edileceğini bilmediğini ifade etti.

Mert Can Altun, SABAH’a yaptığı açıklamada, böylesine önemli bir etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eserini sunma deneyiminin kendisi için unutulmaz olduğunu ve duygulandığını dile getirdi. Bu anın, sadece kendisi için değil tüm engelleri aşarak hayallerine ulaşmak isteyen herkese ilham kaynağı olduğunu belirten Mert Can, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini tebrik ettiğini ve teşekkür ettiğini söyledi.

Engeline rağmen sanata olan tutkusunu yapay zeka teknolojileriyle birleştirerek çalışmalarını sürdüren Mert Can Altun, eserinin Cumhurbaşkanı tarafından takdir edilmesinin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Bu deneyimin çalışmalarına daha büyük bir azimle devam etmesini sağladığını belirten Mert Can, sanata ve teknolojiye olan ilgisini birleştirmeye devam edeceğini ifade etti.

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Mert Can Altun’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eserini sunmasıyla ilgili duygularını paylaştı. Rektör Dereli, bu anın üniversite olarak büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Mert Can’ın engelleri aşabilen bir genç yetenek olarak ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığı için önemli bir adım attığını ifade etti.

Mert Can Altun, HKÜ’de tam burslu öğrenim görerek en büyük hayalinin bir bilim kurgu filmi çekmek olduğunu dile getirdi. Kendine gelişmiş bir bilgisayar alarak bu hedefe ulaşmayı planladığını belirten Mert Can, şu anda Göbeklitepe ile ilgili bir bilim kurgu filmi çekme hayali ve hedefi olduğunu aktardı. Senaryo dersleri alarak kendini bu alanda geliştirmeye çalıştığını ifade eden Mert Can, bu hedefi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mert Can Eserinden Duygusal An: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bir Çocuğun Elini Tutması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin