1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Şişhane’de Trafoda Patlama: Beyoğlu Belediyesi Çalışanları Korku İçinde Patlamanın Ardından Tahliye Edildi

Şişhane’de Trafoda Patlama: Beyoğlu Belediyesi Çalışanları Korku İçinde Patlamanın Ardından Tahliye Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın ardından elektrik kesintisi yaşanan bölgede teknik ekipler trafoda inceleme yaparken, patlamanın sebebini belirlemek amacıyla soruşturma başlatıldı. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü. Olay sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Beyoğlu Belediyesi yetkilileri, patlamanın nedeninin henüz tespit edilemediğini ve gerekli incelemelerin devam ettiğini belirtti. Trafo patlamasının çevrede kısa süreli bir panik yarattığını ancak ekiplerin hızlı müdahalesiyle durumun kontrol altına alındığını ifade ettiler. Belediye binasında oluşan küçük çaplı hasarların ise onarım çalışmalarına başlandığı açıklandı.

Olayın meydana geldiği Şişhane semti, patlama sonrasında güvenlik güçleri tarafından kordon altına alınırken, trafiğe kapatılan yollar da tekrar açıldı. Bölge sakinleri ise yaşanan patlama sesiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşadıklarını ifade ederek, olayın etkisiyle tedirgin olduklarını belirttiler.

Patlamanın ardından çevrede bulunan iş yerlerinde ve evlerinde bulunan vatandaşlar da olaydan etkilendi. Bazı vatandaşlar panikle dışarı çıkarken, bazıları ise camları kapatarak duman etkisinden korunmaya çalıştı. Polis ekipleri haber merkezlerine gelen yoğun ihbarlar üzerine çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Trafo patlamasının ardından Beyoğlu Belediyesi yetkilileri, olayın çevrede bir endişe yaratmasına karşın gereken önlemlerin alındığını ve herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucunda yangının büyümeden kontrol altına alındığı ve çevreye yayılmadan söndürüldüğü ifade edildi. Yetkililer, patlamanın sebebini belirlemek amacıyla teknik incelemelerin sürdüğünü ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şişhane’de Trafoda Patlama: Beyoğlu Belediyesi Çalışanları Korku İçinde Patlamanın Ardından Tahliye Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin