1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İYİ Partili Türkkan: Gençler Suç Çeteleri Kurarak Para Kazanmanın Derdine Düşmüş, Meclis Dikkat Çekmeli!

İYİ Partili Türkkan: Gençler Suç Çeteleri Kurarak Para Kazanmanın Derdine Düşmüş, Meclis Dikkat Çekmeli!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada Türkiye’de suç oranındaki artışa dikkat çekti. Türkkan’a göre, çocuk çetelerinde de belirgin bir artış yaşanıyor ve gençler sosyal medyada suç örgütlerine özeniyor. Türkkan, “Akran grupları ciddi olarak büyük çetelere dönüşmeye başladı. Meclis’in bu konuya daha çok dikkat çekmesi gerekiyor” dedi.

Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplanan Genel Kurul’da İsrail’in Lübnan’ı işgal girişimi ve bölgede yaşanan gelişmeler ele alındı. Ardından 3 milletvekiline gündem dışı söz verildi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Türkkan, çocuk çetelerindeki artışı vurgulayarak gençlerin para kazanma derdiyle suç çeteleri kurduğunu belirtti. Diğer yandan, Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya’daki küçük sanayi sitesindeki dükkan sahiplerinin zorlanacağını dile getirdi.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmasını yanlış bulduğunu ifade ederken, AKP İstanbul Milletvekili Halit Yerebakan da gençlerin ruh sağlığına dikkat çekti. Yerebakan, sosyal medyanın gençler için tehdit olduğunu belirterek kapsamlı bir reformun desteklenmesi gerektiğini söyledi.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise mısır ithalatındaki gümrük vergisinin düşürülmesine karşı çıkarak yerli üretimin teşvik edilmesi gerektiğini savundu. MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise Bolu’daki iletişim sorunlarına dikkat çekti.

Meclis Başkanvekili Karaca’nın gündem dışı konuşmaların ardından söz isteyen milletvekillerine söz verdiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Partili Türkkan: Gençler Suç Çeteleri Kurarak Para Kazanmanın Derdine Düşmüş, Meclis Dikkat Çekmeli!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin