1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Elazığ’da Ateş Düştü! Pençe Kilit Harekatında Şehit Olan Piyade Er Sefer Alan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Elazığ’da Ateş Düştü! Pençe Kilit Harekatında Şehit Olan Piyade Er Sefer Alan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pençe Kilit Harekatı’nın devam ettiği Kuzey Irak bölgesinde yaşanan çatışmada, Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan şehit düştü. Alan’ın Elazığ’daki baba ocağına ateş düşerken, Güneykent Mahallesi’ndeki evine Türk bayrağı asıldı. 23 yaşındaki şehidin naaşı, askeri uçakla dün gece Elâzığ’a getirildi. Şehit Alan için cenaze namazı, öğle namazını müteakip İmam-ı Azam Camii’nde kılınacak.

Pençe Kilit Harekatı sırasında meydana gelen çatışmada terör örgütü mensuplarıyla mücadele eden Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, şehit oldu. Alan’ın Elazığ’daki ailesi ve yakınları, şehidin memleketine getirilen naaşını karşılamak üzere havalimanına gitti. Alan’ın Güneykent Mahallesi’ndeki evine Türk bayrağı asılarak şehitliği onurlandırıldı.

Sefer Alan’ın naaşı, gece saatlerinde askeri uçakla Elâzığ’a getirildi. Şehidin cenazesi için bugün öğle namazını müteakip İmam-ı Azam Camii’nde tören düzenlenecek. Şehitlik mertebesine ulaşan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için dua edilerek son görev yapılacak.

Elazığ’da yaşanan acı olayda şehit düşen Sefer Alan için tüm Türkiye dualarını gönderdi. Türk bayrağına sarılı naaşı, ailesine teslim edilirken, Elazığ halkı da şehidin ailesine destek olmak için bir araya geldi. Güneykent Mahallesi’nde bulunan şehidin evine Türk bayrağı asılarak acı haber yerel halkla paylaşıldı.

Pençe Kilit Harekatı’nın devam ettiği bölgede yaşanan çatışmada şehit düşen Sefer Alan için Elazığ’da taziyeler kabul edildi. 23 yaşındaki genç askerin vatanı için verdiği büyük mücadele takdirle karşılandı. Şehidin ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Elazığ halkı olarak, şehidimize karşı minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Ateş Düştü! Pençe Kilit Harekatında Şehit Olan Piyade Er Sefer Alan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin