1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP, Bodrum’da Kampa Giriyor! Özgür Özel’den Parti Programı ve Erken Seçim Mesajları!

CHP, Bodrum’da Kampa Giriyor! Özgür Özel’den Parti Programı ve Erken Seçim Mesajları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu hafta sonu Muğla’da düzenlenecek kampa girmeye hazırlanıyor. 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan istişare kampına genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve 81 il başkanı katılacak. Kampın son gününde Özgür Özel, il başkanlarına hitap ederek parti programı, erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilat çalışmaları konularında önemli mesajlar verecek.

BirGün’ün parti kaynaklarından aktardığı bilgilere göre, kampta seçime yönelik teşkilattan beklenen çalışmalar ele alınacak ve genel başkan yardımcıları kendi görev alanlarına ilişkin sunumlar yapacak. İl başkanları da kendi illerindeki faaliyetler hakkında bilgi verecek. CHP’li belediyeler ile parti örgütlerinin çalışmalarının koordinasyonu konusunda görüş ve öneriler paylaşılacak. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde düzenlenen “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı”nda başlatılan yeni parti programı hazırlıklarına ilişkin teşkilattan beklentiler ele alınacak.

Bu çerçevede, genel merkezden il başkanlarına gönderilen yazıyla bir yıl içinde tamamlanması planlanan parti programı çalışmalarına yönelik danışma kurulları oluşturulacak. Bu kurullar, parti programı konusunda teşkilatın görüş ve önerilerini almak için çalışacak. Danışma kurullarının çalışmaları sonucunda elde edilen bilgiler, ilerleyen aylarda rapor haline getirilerek parti yönetimine sunulacak.

Özgür Özel, kampın son gününde il başkanlarına hitap ederek parti programı, olası bir erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilatların çalışmaları hakkında önemli mesajlar verecek. Böylece, CHP’nin düzenleyeceği kamp ile birlikte, 81 il teşkilatının izleyeceği yol haritası netleşmiş olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP, Bodrum’da Kampa Giriyor! Özgür Özel’den Parti Programı ve Erken Seçim Mesajları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin