1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’yi Sarsan Skandal: Özgür Özel ve Gülşah Durbay’a İftira İddiası!

CHP’yi Sarsan Skandal: Özgür Özel ve Gülşah Durbay’a İftira İddiası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP içinde yaşanan son skandal, partiyi oldukça karıştırmış durumda. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında yasak aşk iddiaları ortaya atıldı. Her iki taraf da bu iddiaları kesin bir dille reddederken, asılsız olduğunu vurguladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iddialara oldukça sert tepki göstererek eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak çevresindeki üç kişinin itibarsızlaştırma operasyonunda yer aldığını söyledi.

Konuyla ilgili canlı yayına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci İpek Özbey’in “Bu çirkin olay sizin ofisinizden mi çıktı?” sorusuna cevap verdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ise çirkin iftiraya karşılık vererek hesaplaşacaklarını ifade etti. Özgür Özel de konuyla ilgili olarak Kılıçdaroğlu’nu arayarak yanındaki üç kişiyi mahkemeye vereceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, iddiaların kendisiyle bir ilgisinin olmadığını dile getirerek, “Hayır, hayır. Onlara da baktım. Bir arkadaşımız retweet yapmış ya da gönderme yapmış. Çıkma diye bir şey yok. Böyle bir iftirayı atan kişi ya da haber yapan kişi olsa zaten mümkün değil, bir arada olma şansımız olmaz. Bu dedikodu ve magazinin siyasette kullanılması kadar yanlış bir şey yok. Bu siyasette kalitenin düşmesine yol açıyor. Hayatım boyunca iktidar kanadı da dahil bu tür olayların hiçbirisine itibar etmedim, asla dillendirmedim, konuşmadım. Bu konuda çok duyarlıyım. Çünkü hayatın gizliliği. Belediye başkanı benim evladım, CHP Gençlik Kolları’ndan gelme. Bu tür iftiralar doğru değil. Zamanında müdahale edilseydi ve dava açılsaydı bunlar olmazdı. İftira kadar kötü bir şey yoktur.” şeklinde konuştu. Bu açıklamaların ardından skandalın yankıları sürerken, olayın detayları ve iddianın asılsızlığı konusunda detaylı araştırmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’yi Sarsan Skandal: Özgür Özel ve Gülşah Durbay’a İftira İddiası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin