1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. DEVA Partisi Genel Merkez Toplantısında 31 Mart Seçim Sonuçları Değerlendirildi

DEVA Partisi Genel Merkez Toplantısında 31 Mart Seçim Sonuçları Değerlendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla toplantı düzenledi. Toplantının ardından yapılan açıklamada, DEVA Partisi’nin seçim sonuçlarından memnun olmadığı ve beklentilerin gerisinde kaldığı ifade edildi. Kurul üyeleri, seçilen il ve ilçe belediye başkanları ile meclis üyelerine başarılar dileyerek, seçim sürecinde emek veren adaylara ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

DEVA Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu, toplantıda seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde analiz ederek, nerede hata yapıldığı ve nasıl daha iyi olunabileceği konularını samimi bir şekilde ele aldı. Partinin seçim sürecinde yaşanan aksaklıkların ve eksikliklerin üzerine gitmek amacıyla, Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda da benzer bir değerlendirme süreci başlatılacağı belirtildi. Bu süreçte teşkilat mensupları, adaylar ve gönüllülerin görüşlerine önem verileceği vurgulandı.

Partinin en yüksek karar organı olan Büyük Kongre’nin yapılacağı belirtilerek, Genel Merkez organlarının ve insan kaynaklarının değerlendirilip yenileneceği ifade edildi. Ayrıca, daha önce yavaşlamış olan il ve ilçe kongrelerinin bir an önce tamamlanarak Büyük Kongrenin üç ay içinde yapılmasının kararlaştırıldığı duyuruldu.

DEVA Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu toplantısı, Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında Ankara’da gerçekleşti. Toplantı saat 15.00’te başlayıp, 00.30’da sona erdi. Bu kararlar doğrultusunda partinin önümüzdeki dönemde yapacağı kongreler ve alacağı kararlar, parti içindeki yenilenme ve gelişme sürecine katkı sağlayacak. Parti yönetimi, seçim sonuçlarının getirdiği sorunları ve eksiklikleri en kısa sürede çözüme kavuşturarak, daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEVA Partisi Genel Merkez Toplantısında 31 Mart Seçim Sonuçları Değerlendirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin