1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 53 İlde Eş Zamanlı Operasyon: Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe Vuruldu!

53 İlde Eş Zamanlı Operasyon: Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe Vuruldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın desteklediği 53 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Operasyonlara 838 ekip, 2.094 personel, 11 hava aracı ve 29 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Özellikle önemli olan operasyonlarda, Diyarbakır’da 511 kilogram skunk, Edirne’de 500 bin adet uyuşturucu hap ve 25 kilogram skunk, İstanbul’da 130 kilogram kokain, Kocaeli’de 345 kilogram skunk ele geçirildi. Bu operasyonlar sonucunda çok sayıda uyuşturucu satıcısı da gözaltına alındı. Diğer illerde de yüksek miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi ve zehir tacirleri adalete teslim edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlar sonucunda elde edilen başarılardan ötürü Cumhuriyet Başsavcılıkları ve polisleri tebrik ederek, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonların devam edeceğini belirtti. Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerine emekleri için teşekkür ederek, uyuşturucu tacirlerine karşı kararlılık mesajı verdi.

Toplam 53 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu tacirlerine ağır darbeler vuruldu. Diyarbakır, Edirne, İstanbul ve Kocaeli gibi illerde gerçekleştirilen operasyonlar öne çıktı ve yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Bu operasyonlar sonucunda, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin adalet önüne çıkarılarak cezaları verileceği bildirildi.

Operasyonlara katılan ekipler, titiz bir çalışma ile uyuşturucu tacirlerine karşı mücadele verdiler. Her bir operasyon sonucunda elde edilen başarının, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılıkla devam edileceğinin bir göstergesi olduğu vurgulandı. Bu tür operasyonların ilerleyen süreçte de etkin bir şekilde devam edeceği, uyuşturucu tacirlerine karşı sıkı bir şekilde mücadele edileceği ifade edildi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin kararlılığı ve başarısı, halkın güvenliği ve sağlığı için büyük önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
53 İlde Eş Zamanlı Operasyon: Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe Vuruldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin