1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Yakalanan Dolandırıcıya Şaşırtıcı Sayıda Aranma Kaydı Bulundu!

İstanbul’da Yakalanan Dolandırıcıya Şaşırtıcı Sayıda Aranma Kaydı Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da gerçekleştirilen bir uygulama sırasında 9 Ekim tarihinde, Eyüpsultan’ın Güzeltepe Mahallesi’nde şüpheli olarak görülen U.A, durduruldu. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede, U.A’nın “dolandırıcılık” suçundan aranan 21 kaydı bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, U.A hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

U.A’nın tespit edilen suç kayıtları ve mahkeme tarafından verilen cezası sonucunda, hükümlü olarak kabul edilerek cezaevine gönderildi. Emniyet ve adli makamlar tarafından yürütülen işlemler sonucunda U.A’nın tutuklanması kararı alındı ve cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda Güzeltepe Mahallesi’nde durumundan şüphelenilen U.A’nın gerçek kimliği ve suç kayıtları tespit edildi. U.A’nın dolandırıcılık suçundan aranma kayıtlarının bulunması ve hakkında kesinleşmiş ceza bulunması, güvenlik birimleri tarafından ciddi bir suçlu olarak değerlendirilmesine sebep oldu. Emniyet ve adli merciler tarafından süren işlemler sonucunda, U.A’nın cezaevine konulması kararı alındı ve operasyon başarılı bir şekilde tamamlandı.

Eyüpsultan’da gerçekleştirilen operasyonda, U.A’nın dolandırıcılık suçundan aranan 21 kaydının olduğu tespit edildi. Ayrıca, hakkında kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan U.A, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla, suçluların tespiti ve tutuklanması konusunda Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kararlı çalışmaları takdir topladı. Gözaltına alınan U.A’nın adli sürecinin devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yakalanan Dolandırıcıya Şaşırtıcı Sayıda Aranma Kaydı Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin