1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Samsun’da Eski Sevgiliyi Tabanca İle Öldüren Kapıcıdan Şok İtiraf: “Kurusıkı Zannettim”

Samsun’da Eski Sevgiliyi Tabanca İle Öldüren Kapıcıdan Şok İtiraf: “Kurusıkı Zannettim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’daki bir olayda, eski sevgilisi olduğunu iddia ettiği Muradiye Terzi’yi tabanca ile öldüren kapıcı Murat Demir, ilk duruşmada yaşananları anlattı. Olay, 6 Şubat günü Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi’nde meydana geldi. Bir gemide aşçıbaşı T.T. ile evli olan Muradiye Terzi, evinin kapısının önünde tabancayla vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin daha önce sitede kapıcılık yapan Murat Demir olduğunu tespit etti ve Demir bir gün sonra emniyete teslim oldu.

Demir, emniyette verdiği ifadede, Terzi ile sevgili olduklarını ve daha sonra aralarında soğukluk olduğunu ancak Terzi’nin kendisiyle görüşmek istemesi üzerine ikametine gittiğini belirtti. Sabah kaldığı sırada Terzi’nin silah çıkararak saldırdığını söyleyen Demir, silahı elinden alıp ateş ettiğini ve kurusıkı zannederek vurduğunu ancak gerçeği ateş ettikten sonra anladığını ifade etti.

Öte yandan, Terzi’nin Demir’i daha önce hakaret, tehdit ve ısrarlı takip gibi suçlarla şikayet ettiği ve bu şikayetlerin cinayet gününden önce yapıldığı öğrenildi. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma sonucunda Demir hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Davanın ilk duruşmasında savunma yapan Demir, Terzi’yi tehdit etmediğini ve olayın anlık bir arbede sonucu gerçekleştiğini iddia etti. Tanıklardan biri olan H.M. ise Terzi’nin arabasının lastiklerinin kesildiğini ve çevrede dedikodular dolaştığını belirtti.

Mahkeme heyeti, sanık ve tanıkların ifadelerini dinledikten sonra duruşmayı erteledi. Cinayetle ilgili detaylar ve deliller mahkeme süreci sonucunda ortaya çıkacak ve adalet sağlanmaya çalışılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsun’da Eski Sevgiliyi Tabanca İle Öldüren Kapıcıdan Şok İtiraf: “Kurusıkı Zannettim”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin