1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Sera Kadıgil’den Tarım ve Orman Bakanlığı’na sert tepki: “Becerip bulamıyor musunuz?”

Sera Kadıgil’den Tarım ve Orman Bakanlığı’na sert tepki: “Becerip bulamıyor musunuz?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, Gebze’de meydana gelen hayvan katliamına ilişkin tartışmalı gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Kadıgil, alınan numunelerin pazartesi gününe kadar incelenmesinin beklenmesine sert bir şekilde tepki göstererek, “Böyle toplumsal infial yaratmış bir suçun delillerini inceleyecek bir tane kamu görevlisi yok mu? Tarım ve Orman Bakanlığı, uyuyor musunuz?” ifadelerini kullandı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü Sera Kadıgil, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir mesajda, Gebze’de gerçekleşen hayvan katliamıyla ilgili numunelerin incelenmesinin pazartesi gününe kadar beklenmesine tepki gösterdi. Kadıgil’in paylaşımı şu şekilde:

“Gebze’deki katliamdan alınan numuneler incelenmek üzere Ankara Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü’ne gönderildi. Ancak enstitü müdürü, işlemin pazartesi günü yapılacağını belirtti. Neden bu kadar gecikme var? Bu kadar önemli bir suçun delillerini inceleyecek bir kamu görevlisi bulunmuyor mu? Tarım ve Orman Bakanlığı, ne yapıyor?” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yaşam hakkı savunucuları ise bu akşam Ankara’da buluşma çağrısı yaparak, saat 19:00’da Etlik’teki Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü önünde bir araya gelmeyi planlıyor. (ANKA)

Öte yandan, Yunanistan’da yaşanan Müslüman ve Türkiye’deki gavur tohumu tartışmalarını konu alan ‘Mübadele’ adlı belgesel hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca belgeselin fragmanını izlemek için buraya göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sera Kadıgil’den Tarım ve Orman Bakanlığı’na sert tepki: “Becerip bulamıyor musunuz?”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin