1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’na Yapılan İğrenç Saldırıya Sert Tepki!

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’na Yapılan İğrenç Saldırıya Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’na yapılan cinsiyetçi ve ırkçı saldırıları kınayan DEM Parti, Arap kimliği üzerinden ve kadın kimliği üzerinden yapılan saldırılarla ilgili açıklama yaptı. DEM Parti’nin yaptığı açıklamada, “Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları’nın açıklamaları sosyal medyada manipüle edilerek yapılan linç kampanyaları ırkçı ve alçakça bir saldırı dalgasının parçasıdır” denildi.

DEM Parti’nin açıklamasına göre, son günlerde farklı kimlikler, inançlar ve toplumsal güçlere yapılan saldırılar artmış durumda. Bu saldırılar ırkçı ve cinsiyetçi söylemlerle devam ediyor. Eş Genel Başkan Hatimoğulları’nın açıklamalarının manipüle edilerek sosyal medyada yapılan linç kampanyası özellikle ırkçı ve karanlık bir saldırı biçimine bürünmüş durumda.

DEM Parti, trol hesaplar aracılığıyla yapılan ırkçı ve cinsiyetçi iftiralarla mücadelelerine zarar verilmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Parti, Kürt siyasal hareketinin tecrübeleri ile Türkiye demokrasi ve sosyalist hareketlerinin köklü mirasını devralmış bir yapıya sahiptir.

DEM Parti’nin yapılan saldırılara karşı duruşu, ırkçılık ve cinsiyetçiliğe karşı amansız bir mücadele vereceklerini gösteriyor. Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları’na yönelik ırkçı ve cinsiyetçi saldırıları en güçlü şekilde kınayan DEM Parti, bu saldırılara karşı kararlı bir tutum sergiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’na Yapılan İğrenç Saldırıya Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin