1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gökben Duman, Skandal Davranışlarıyla Tutuklandı: #GökbenDumanTutuklansın

Gökben Duman, Skandal Davranışlarıyla Tutuklandı: #GökbenDumanTutuklansın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökben Duman, canlı yayın sırasında 15-16 yaşlarındaki kız çocuklarına karşı cinsel içerikli uygunsuz hareketler sergiledi. Yayının ilerleyen bölümlerinde ise bir çocuğun babasının şehit olduğunu söylemesi üzerine hakaret ederek alaycı bir tavır takındı. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler, birçok kullanıcı tarafından kınandı ve #GökbenDumanTutuklansın etiketi altında büyük bir tepki kampanyası başlatıldı.

Olayın sosyal medyada hızla yayılmasının ardından binlerce kullanıcı, Duman’ın yaptıklarının cezasız kalmaması gerektiğini belirterek tepki gösterdi. Olayın ardından Duman, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda kendini savunmaya çalıştı. “YouTuber olduğum için yaptığım her hareketimden yargılanmamalıyım. Farklı platformlarda farklı kişilikler sergiliyorum,” diyerek, davranışlarını meşrulaştırmaya çalışan Duman, sosyal medya kullanıcılarının daha da fazla tepkisini çekti. Birçok kullanıcı, bu açıklamaların olayın ciddiyetini göz ardı ettiğini ve durumu daha da kötüleştirdi.

Sosyal medyada yayılan tepkilerin ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti. Gökben Duman, yapılan incelemeler sonucunda evinde gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Duman, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, Duman’ın toplumda infial yaratan davranışları nedeniyle tutuklu yargılanmasına karar verdi. Bu olay sosyal medyada hızla yayılarak geniş kitlelerce takip edildi ve Gökben Duman’ın tutuklanması kararıyla sonuçlandı. Bu durum toplumda geniş yankı uyandırarak sosyal medyada yeni tartışmaların ve paylaşımların öncüsü oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gökben Duman, Skandal Davranışlarıyla Tutuklandı: #GökbenDumanTutuklansın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin