1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Van’da Kaybolan Üniversiteli Kız İçin Gerilim Dolu Arama Çalışmaları Sürüyor

Van’da Kaybolan Üniversiteli Kız İçin Gerilim Dolu Arama Çalışmaları Sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in arama çalışmaları devam ediyor. Kabaiş, 27 Eylül tarihinde kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Arkadaşları tarafından polise haber verilmesi üzerine arama çalışmaları başlatıldı. 28 Eylül tarihinde Van Gölü Sahili’nde Rojin’e ait telefon, kulaklık, kek ve su bulundu. Bu bulgular polis tarafından incelenmek üzere alındı.

Arama çalışmalarına polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye ekipleri katılıyor. Yaklaşık 400 aracın incelendiği çalışmalarda, Rojin’e ait başörtüsü sahilde bulundu. Bardakçı Mahallesi’nde yapılan araştırmalarda hiçbir iz bulunamadı. Gönüllü ekipler de çalışmalara katkı sağlıyor. Diyarbakır ve Erzurum emniyet müdürlüklerinden gelen kadavra köpekleri de arama çalışmalarında kullanılıyor. Dün yapılan kazı çalışmalarında da herhangi bir bulgu elde edilemedi.

Göl üzerinde tekne ve botlarla, karada ise polis arama kurtarma, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından arama çalışmaları sürdürülüyor. Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasındaki sahil bölgesi detaylı bir şekilde aranıyor. Ancak şu ana kadar Rojin’e ait herhangi bir iz bulunamadı. Aramaların 16’ncı gününde, polis ekipleri kadavra köpeğinin tepki verdiği bir bölgede yoğunlaştı. Metal dedektörleri ve kazı ekipmanları kullanılarak yapılan aramalarda henüz sonuç alınamadı.

Rojin Kabaiş’in ailesi ve arkadaşları, kızlarının bulunması için umutlarını koruyor ve arama çalışmalarının devam etmesini bekliyor. Van başta olmak üzere çevre illerden destek ekiplerinin de katıldığı arama faaliyetleri, Rojin’in bulunması için titizlikle sürdürülüyor. Ancak henüz gizemini koruyan Rojin Kabaiş’in akıbeti ve nerede olduğu hala bilinmiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da Kaybolan Üniversiteli Kız İçin Gerilim Dolu Arama Çalışmaları Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin