1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Etimesgut Belediyespor krizinde flaş gelişme: Beşikçioğlu, Yavaş’a meydan okuyor mu?

Etimesgut Belediyespor krizinde flaş gelişme: Beşikçioğlu, Yavaş’a meydan okuyor mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Etimesgut Belediyespor krizi devam ediyor. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Belediye Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eski danışmanının da olduğu kulübün belediyeye devrini istedi. 1 ayda harcandığı öne sürülen 75 milyon lira ödenmesini istedikleri için kulübe sağlanan imkanlar geri çekildi. Beşikçioğlu, Belediye Meclisi’nin kulübe gönderdiği ihtarnamenin ardından, kulüp yönetiminin ismini “Etimesgutspor” olarak değiştirme kararı almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Beşikçioğlu, Belediye Mevzuatı’na göre profesyonel takımların desteklenemeyeceğini belirterek, belediyenin 3. ligde oynayan kulübe desteğinin sona erdiğini ifade etti.

Etimesgut Belediyespor’un isim değişikliği ve personelinin geri çekilmesiyle ilgili kararların alındığını belirten Beşikçioğlu, “Bundan sonra ayaklarınızın üzerinde duracaklar” dedi. Beşikçioğlu, Belediye Mevzuatı gereği belediyelerin profesyonel takımları destekleyemeyeceğini vurgulayarak, amatör kulüplerin desteklenebileceğini söyledi.

Belediyenin desteklediği sadece bayanlar voleybol ve basketbol takımlarının olduğunu dile getiren Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyespor’un manevi olarak desteklendiğini belirtti. Ancak Beşikçioğlu, kulübün artık kendi ayakları üzerinde durabilecek durumda olduğunu söyledi.

Etimesgut Belediyespor’un yeni yönetimiyle yaşadığı krizler ve Beşikçioğlu’nun aldığı kararlar hakkında iddialar ortaya atıldı. Yapılan açıklamalarda, Beşikçioğlu’nun belediyeden sağlanan imkanların geri çekilmesi ve kulüp kurslarının paralı hale getirilmesiyle ilgili kararların, Yavaş’a yakın isimlerin kulüp yönetiminde yer almasından kaynaklandığı belirtildi.

Kulübün isim değişikliği ve personelin geri çekilmesiyle ilgili alınan kararların ardından, Belediye’nin Etimesgut Belediyespor’a sağladığı hizmetlerin geri çekildiği ve kursların paralı hale geldiği belirtildi. Yavaş’a yakın isimlerin kulüp yönetiminde olmasıyla Beşikçioğlu’nun aldığı kararlar arasında bir bağlantı olduğu iddia ediliyor.

Etimesgut Belediyespor krizinin çözümü için taraflar arasında yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldı. Beşikçioğlu’nun aldığı kararların ardından Belediye’nin kulübe sağladığı hizmetlerin geri çekilmesiyle kriz derinleşti. Belediye’nin kulübe devretme isteğiyle ilgili olarak, Beşikçioğlu’nun tavırlarının krize yol açtığı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Etimesgut Belediyespor krizinde flaş gelişme: Beşikçioğlu, Yavaş’a meydan okuyor mu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin