1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris’te Halk Kafe’nin Açılışını Yaptı ve Çarpıcı Konuşma Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris’te Halk Kafe’nin Açılışını Yaptı ve Çarpıcı Konuşma Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan belediyenin projesi olan Marmaris Abdi İpekçi Parkı’ndaki Halk Kafe’nin açılış törenine katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Marmaris’in kalkınması için yapılan çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak Özel’i kürsüye davet etti. Özel, gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğine dikkat çekerek, genç siyasetçilere ve kadınlara destek verilmesinin önemine değindi.

Özel, Marmaris’in yaz aylarındaki turist nüfusuna göre ödenek alamamasının bir haksızlık olduğunu belirterek bu durumun turizm bölgelerinin cezalandırılması anlamına geldiğini savundu. Gerçek nüfusa göre ödeneklerin düzenlenmesi gerektiğini ifade eden Özel, son yıllarda uygulanan turist vergisinin yerel yönetimlere aktarılması gerektiğini vurguladı. Turist vergisinin yerel halka hizmet olarak geri dönmesi gerektiğini dile getirdi.

Özel, Halk Kafe açılışının mitinge dönüşen yoğun katılımla büyük bir etkinlik haline geldiğini söyledi. Marmaris’in sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yönetildiğini vurgulayan Özel, Halk Kafe gibi projelerin kent sakinlerine ve emekçilere fayda sağladığını belirtti. Halk Kafelerin, halkın uygun fiyatlarla hizmet alabileceği mekanlar olduğunu ifade eden Özel, bu tür projelerin önemine dikkat çekti. Özel, Halk Kafe’nin açılış kurdelesini keserek törene katılanlara hayırlı olmasını diledi.

Açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, CHP İl Başkanı Zekican Balcı ve CHP il ve ilçe yöneticileri de katıldı. Genç siyasetçilere ve kadınlara destek verilmesi gerektiğine vurgu yapan Özel, Marmaris’in turizm potansiyeline dikkat çekti. Marmaris’in kalkınması için yapılan çalışmaların önemine değinen Ünlü, Marmaris’in güzelliklerine vurgu yaparak gençlerin ve kadınların siyasette daha aktif rol alması gerektiğini belirtti. Bu tür projelerin kent sakinlerine ve emekçilere fayda sağladığını vurgulayan Özel, yabancı turiste göre fiyatlandırılan yerler yerine halkın uygun fiyatlarla hizmet alabileceği mekanların önemine işaret etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris’te Halk Kafe’nin Açılışını Yaptı ve Çarpıcı Konuşma Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin