1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Hastane Yangınında Ameliyatlar İptal Edildi, Panik Anları!

Hastane Yangınında Ameliyatlar İptal Edildi, Panik Anları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nin alt katındaki elektrik panosunda çıkan yangın saat 11.00 sularında patlama ile başladı. Patlama sesiyle panik yaşayan vatandaşlar, hastaneden dışarı kaçmaya başladı. Dumanları fark eden hastane görevlileri hemen durumu 112’ye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve UMKE ekipleri sevkedildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri hastanede bulunan vatandaşları tahliye ederek yangını kontrol altına aldı. Dumanların tahliye edilmesinin ardından hastalar ve vatandaşlar yeniden içeri alındı. Ancak bazı hastaların ameliyatları tedbir amaçlı olarak iptal edildi.

Hastanede çıkan yangın nedeniyle planlanan ameliyatların iptal edildiği basına yansıdı. Yangın sonrası hastaneden yapılan açıklamada, ameliyatların güvenlik nedeniyle ertelenmesine karar verildiği belirtildi.

İtfaiye ekipleri yangının elektrik panosundan kaynaklandığını belirterek, elektrik panosunda yaşanan bir arızanın yangına sebep olabileceğini açıkladı. Yangının nedeninin detaylı araştırılması için geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Olay sonrası hastanenin güvenliği tekrar sağlanırken, hastaların ve vatandaşların durumu ise yakından takip edildi. Hastaların güvenliği için alınan tedbirlerin devam ettiği bildirildi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi, yangın sonrası normal işleyişine geri dönerken, yaşanan olayın etkileri üzerinde çalışmalar sürüyor. Hastanenin güvenliği ve hastaların sağlık durumları için gerekli önlemler titizlikle alınıyor. Yangın nedeniyle oluşan maddi ve manevi zararların tazmin edilmesi için ilgili mercilere başvurulduğu belirtildi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşanan yangın olayı kısa sürede kontrol altına alınırken, hastanedeki hastaların güvenliğinin sağlanması için ciddi bir çaba harcandı. Olay sonrası hastanedeki normal işleyişin devam etmesi için gerekli planlamalar yapıldı. Yangının nedeni detaylı şekilde incelenirken, hastanedeki güvenlik önlemleri de gözden geçirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hastane Yangınında Ameliyatlar İptal Edildi, Panik Anları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin