1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Peruklu kadın sentetik uyuşturucuyu nerede sakladı? Şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı!

Peruklu kadın sentetik uyuşturucuyu nerede sakladı? Şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir evde uzun namlulu silah bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Adres çevresinde fiziki çalışma yürüten polis, apartmana girip kısa sürede çıkan 2 kişiyi şüphe üzerine durdurdu. Şüpheli Oktay M.’nin üzerinden 2,23 gram, Aslı T.’nin ise peruk kısmında gizlenmiş vaziyette 0,88 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca Aslı T.’nin elindeki içecek kutusundan da uyuşturucu çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinde, uyuşturucu maddeleri Önder Ç.’den aldıklarını söyledi.

İfade sonrası ikinci baskın düzenleyen ekipler, evde bulunan Önder Ç., Sebile K., Şahin K. ve Hasan K.’yi de gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 21,54 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız pompalı tüfek ile 14 kartuş ele geçirildi. Polis kamerasına yansıyan görüntüde, sentetik uyuşturucuyu peruğuna gizleyen kadının, uyuşturucu maddeyi çıkardığı anlar görülüyor. Şüphelilerden Hasan K’nin uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Haklarında adli işlem başlatılan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen Önder Ç. ve Hasan K. tutuklandı.

Sonuç olarak, İzmir Karşıyaka’da yapılan operasyon sonucunda bir grup şüpheli uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan gözaltına alındı. Operasyonda, sentetik uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Şüpheliler arasında daha önceden hapis cezası bulunanların da olduğu belirtildi. Emniyet ekipleri, operasyonlarını sürdürmekte ve şehirdeki suçla mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam etmektedir. Bu tür operasyonlarla suçla mücadelede önemli adımlar atılarak halkın güvenliği sağlanmaya çalışılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Peruklu kadın sentetik uyuşturucuyu nerede sakladı? Şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin