1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Genç Kızı Darp Etti! Skandal Görüntüler Ortaya Çıktı!

AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Genç Kızı Darp Etti! Skandal Görüntüler Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Ekim tarihinde, Kaman ilçesinde düzenlenen Ceviz Festivali’nde gerçekleşen olayda genç kız Fatma Banu Çoban, akrabalarıyla birlikte katıldığı konsere AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer ve eşiyle girdiği tartışma sonucunda darp edildi. Olayın ardından burnu kırılan Çoban ameliyata alındı.

Çoban, yaşadığı olayı anlatırken, konserde ön sıralarda yer alan Melih Ünlüer ve eşinin boş bir alanı işgal etmesi üzerine uyarıda bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine Ünlüer’in Çoban’a temas etme şeklini eleştiren genç kız, eşi tarafından tehdit edildiğini ve daha sonra kendisine yumruk atılarak yere düştüğünü aktardı. Olayın ardından çevredekilerin müdahale etmemesi üzerine kadın tarafından saçından sürüklenerek olay yerinden uzaklaştırıldığını ifade etti.

Melih Ünlüer’in olayın ardından kendisini övdüğünü anlatan Çoban, polislerin ifadesine başvurduktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildiğini ve Ünlüer’in olay yerinden ayrıldıktan sonra hala konuşarak olayı övdüğünü belirtti. Melih Ünlüer ve eşinin kendisini tanımadığını iddia etmelerine rağmen, olay anında yüzünde kan lekesi olmasına rağmen inkar ettiklerini söyledi.

Olayın ardından AKP’nin Melih Ünlüer’in istifasını istediği bilgisi ortaya çıktı. Yaşanan bu tatsız olay kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Melih Ünlüer’in ve eşinin olayı inkar etmeleri ve karşı iddialarda bulunmaları dikkat çekti. Olayın taraflarıyla ilgili detayların netleşmesi ve adil bir şekilde soruşturulması beklenirken, benzer olayların yaşanmaması için alınacak tedbirlerin önemli olduğu vurgulandı. Son olarak, şiddetin herhangi bir gerekçe olmaksızın kullanılmaması gerektiği ve hukuki sürecin doğru şekilde işletilmesinin önemli olduğu vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Genç Kızı Darp Etti! Skandal Görüntüler Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin