1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Filistin’in Geleceği ve Diplomasi Konferansı Başlıyor: İsrail Soykırımı Ele Alınacak!

Filistin’in Geleceği ve Diplomasi Konferansı Başlıyor: İsrail Soykırımı Ele Alınacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dış İlişkiler Başkanlığı ve İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansta Filistin’in geleceği ve diplomasi konuları ele alınacak. Konferansın ilk oturumunda Filistin’in geleceği tartışılacak ve TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı Fuat Oktay tarafından yönetilecek. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi konferansa katılacak ve konuşma yapacaklar.

Filistin’in geleceği konusu çok boyutlu ele alınacak ve siyaset ile parlamentonun rolü tartışılacak. Bu oturumu AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu yönetecek ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile yabancı diplomatlar da katılacak. Üçüncü oturumda ise Uluslararası hukukun Filistin’in geleceğindeki rolü ele alınacak ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel başkanlık edecek, önemli isimler oturumda söz alacak.

Konferans, İsrail’in soykırımını durdurmak ve Filistinli mazlumlara destek sağlamak amacıyla internet üzerinden canlı yayınlanacak. Geniş kitlelere ulaşabilmek için çevrim içi ulaşım imkanı sağlanacak ve özel bir internet sitesi oluşturuldu. Konferansta Filistin için izlenecek yol haritası tartışılacak ve ‘https://filistiningelecegi.akparti.org.tr’ ve ‘https://futureofpalestine.akparti.org.tr’ internet sitelerinden İngilizce ve Arapça olarak canlı yayınlanacak. Bu sayede konferansın sesi geniş kitlelere duyurulacak ve destek sağlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filistin’in Geleceği ve Diplomasi Konferansı Başlıyor: İsrail Soykırımı Ele Alınacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin