1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Vergi Düzenlemeleri ve Milletin Umutsuzluğu: Yöneticiler Vatansever mi?

Vergi Düzenlemeleri ve Milletin Umutsuzluğu: Yöneticiler Vatansever mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi’nin TBMM Genel Kurulu’nda yeni vergi düzenlemelerinin dar gelirli kesimlerde yarattığı etkilerin araştırılması amacıyla verdiği grup önerisi reddedildi. Konuyla ilgili olarak Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, “Meclis’e sunulan son vergi düzenlemesinde elde edilecek gelir savunma sanayine aktarılacak denilmesine rağmen insanlar buna kuşkuyla bakıyor. Ülke savunması söz konusu olduğunda canını hiçe sayan millet niye böyle düşünüyor? Millet aynı vatansever millet lakin yöneticiler aynı vatansever yöneticiler mi?” dedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ise ekonomik şartların ve vatandaşların durumunun her geçen gün daha kötüye gittiğini belirterek, hükümetin vatandaşlara her yanlışın faturasını yüklediğini söyledi.

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer de vergi konusunda şu açıklamalarda bulundu: “Verginin altında insanlar inlerken ilave ek vergiler geliyor. Çiftçi yarınını göremiyor, çaresiz. Öbür taraftan sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar işyerini açmış esnaf siftah yapmadan dükkan kapatıyor. Çarşıya pazara çıkamayan, bir alışveriş yapamayan emekli çaresiz. İşçi, memur aldığı maaşla ay sonunu getiremiyor. Yarından umudunu kesmiş gençlik çaresiz. Durum böyleyken hükümet vergi üstüne vergi getiriyor hem de adını değiştirip katkı payı diyor. Savunma sanayii fonuyla ilgili bu halk üzerine düşen her şeyi yapar. Emin olun öyle bir durumda bir lokma ekmeği bile olsa çıkartıp devletine verir. 200’ün üzerinde vergi çeşidi var ben okumaktan yoruldum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vergi Düzenlemeleri ve Milletin Umutsuzluğu: Yöneticiler Vatansever mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin