1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmenden müdüre silahlı saldırı!

Öğretmenden müdüre silahlı saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okul müdürünü odasında bulamayan Ferit Zengin, kadın müdür yardımcısına silah çekti. Ardından çıkan tartışmada, silah ateşlendi ancak tutukluk yaptı. Öğretmen hızla dışarıya çıkarak doldur boşalt yaparak kaçtı.

O sırada silah ateş aldı ancak saldırı sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı. Dışarıya kaçan öğretmen, güvenlik kulübesinin camını silahın kabzası ile patlattı. Kantindeki görevliler tarafından durdurulan öğretmen, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, okulda inceleme yaparken öğrenciler velileri tarafından alındı.

Saldırganın üzerinde ve çantasında yapılan arama sonucunda bir ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak ele geçirildi. Öğretmen, polise verdiği ifadede müdürün hakaret etmesi sonucu olayı gerçekleştirdiğini belirtti.

Öğretmen Serdar Alagöz’ün asıl amacı okul müdürüne saldırmaktı ancak iddiaya göre müdürün kızının ameliyatı için okula gelmediği için kadın müdür yardımcısına saldırdı. Gözaltına alınan öğretmen hakkında işlemler devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmenden müdüre silahlı saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin