1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kreşte Öğretmen Bebeğe Tokat Attı!

Kreşte Öğretmen Bebeğe Tokat Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 8 Ekim günü Pancarlı Mahallesi’ndeki özel bir kreşte gerçekleşti. Kreşte öğretmenlik yapan Betül K., uyurken 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Betül K., olayın ardından M.D.Ö.’nün annesi olan Avukat Gündoğdu Özer’i arayarak çocuğun yanağının üzerinde uyuduğunu ve bu nedenle yüzünde iz oluştuğunu iddia etti. Aile, kreşi ziyaret ettiklerinde çocuklarının yüzünde parmak izleri olduğunu fark etti. Bunun üzerine hastaneye giderek darp raporu aldılar ve öğretmenden şikayetçi oldular. Güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, Betül K.’nin M.D.Ö.’ye tokat attığı anlaşıldı.

M.D.Ö.’nün öğretmeni tarafından darp edilmesi anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Betül K.’nin bebeğe tokat attığı ve ardından battaniye ile üzerini örtüp uyutmaya çalıştığı görüldü.

M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer, olayı öğretmen Betül K.’nin aramasıyla fark ettiklerini ve çocuklarının yüzünde kızarıklık olduğunu gördüklerini belirtti. Özer, hastaneden aldıkları darp raporuna göre, çocuğun yüzündeki kızarıklığın dış darbe sonucu olduğunu öğrendiklerini aktardı.

Kreş yöneticileri, sosyal medyadan açıklama yaparak olayı üzüntüyle takip ettiklerini ve gerçeğin ortaya çıkarılmasına yardımcı olduklarını belirttiler. İlgili öğretmenin kurumla ilişkisi kesildi ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olayın ardından Avukat Gündoğdu Özer, kreş yöneticileriyle görüşüp görüntüleri incelediğini ve çocuklara kötü muamele edildiğini tespit ettiklerini belirtti. Özer, şiddet olayını asla kabul etmeyen kreş yetkilileriyle yaşanan iletişim sorununu dile getirerek, adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kreşte Öğretmen Bebeğe Tokat Attı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin