1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vural Çelik, 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Orduludur. Oyunculuğa adımını atan Vural, bir arkadaşının Levent Kırca Tiyatrosu’nda oyuncu arandığını söylemesi üzerine 1989 yılında başvuruda bulunmuş ve kabul edilmiştir. Levent Kırca Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyerinde, Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna geçerek Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlenmiştir. Necati Akpınar ile yolları kesişen Vural, organizatörlüğü bu usta isimden öğrenmiştir. Daha sonra ise Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalışmıştır.

Oyunculuğa adım atan Vural Çelik, Ata Demirer’in tavsiyesiyle Avrupa Yakası dizisine girmiştir. Bu dizide Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırmıştır. En son rol aldığı dizi ise Seksenlerdir ve bu dizide Niyazi karakterini oynamıştır. Oyunculuk kariyerinde toplumun sevilen karakterlerini başarıyla canlandıran Vural Çelik, halk tarafından sevilerek takip edilmiştir.

Ne yazık ki, Vural Çelik’in hayatının sona erdiği haberi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven tarafından sosyal medya hesabından duyurulmuştur. Birol Güven, paylaşımında “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm” ifadelerini kullanmıştır. Bu üzücü haber sevenlerini derinden sarsmış ve oyunculuğunun yanı sıra kişiliğiyle de sevilen Vural Çelik’in kaybı büyük bir üzüntü yaratmıştır.

Vural Çelik, sadece bir oyuncu değil, aynı zamanda bir dost, bir çalışkan ve sevgi dolu bir insan olarak tanınmıştır. Yetenekleri ve enerjisiyle sektöre önemli katkılar sağlamış, izleyicileri tarafından da büyük sevgi ve saygı görmüştür. Anıları ve eserleri ile hafızalarda yaşamaya devam edecek olan Vural Çelik, sevenleri tarafından daima özlemle anılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin