1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Hırsızlık Büro Amirliği Operasyonu: Azılı Hırsızlar Yakalandı

Hırsızlık Büro Amirliği Operasyonu: Azılı Hırsızlar Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, kuyumculardaki hırsızlık olayları üzerine soruşturma başlattı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir işyerinde güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızları tespit etti. Görüntülerde, müşteri gibi davranan kadınlardan biri, tezgahtan aldığı bileği çantasına atarak hırsızlık yaptığı görülüyor.

Yakalanan şüpheliler azılı hırsızlar çıktı. Polis, güvenlik kameralarını kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Olayı gerçekleştiren Derya A. (24) ve Berivan K. (22) polis tarafından yakalandı. Derya A.’nın poliste daha önceden 22 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Berivan K. ise 30 suç kaydı bulunan ve hakkında 8 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hırsızlık zanlısıydı.

Tutuklandılar. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheliler, Küçükçekmece’de 2, Fatih’te 2, Esenler’de 1, Bağcılar’da 1, Tuzla’da 1 ve Kartal’da 1 olmak üzere toplam 8 ayrı hırsızlık olayının faili oldukları belirlendi. İşlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hırsızlık Büro Amirliği Operasyonu: Azılı Hırsızlar Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin