1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sert Tepki Gösterdi: “Allah Belanı Versin!”

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sert Tepki Gösterdi: “Allah Belanı Versin!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den istifa eden eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sosyal medya üzerinden sert bir şekilde eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bugünkü tweetini alıntılayarak, “Ülke yangın yerinde, can havlindeyiz; sen hala çıkmış ‘hançer’ diyorsun. Seninle mücadele etmeyenin de Allah belasını versin” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, bir konuşmasında Erdoğan’ı hedef göstererek tepki gösterdi. Artan şiddet olayları ve çete tarafından öldürülen bebeklere değinerek, “12 bebeğimiz senin sisteminin adamları tarafından 3 kuruş kazanmak için hayata gözünü yumdu… Yüreğime çok ağır geliyor, acımı dile getirebilmek için kullanacağım cümle en hafif tabiri ile ‘Allah belanı versin!'” dedi.

Kadın, çocuk cinayetleri ve yenidoğan çetesi konularında Erdoğan’ın bugünkü konuşmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, şu sözleri paylaştı: “Lanet olsun sana ve kurduğun düzene… 5’li çeteler eliyle milletin parasına, Uyuşturucu baronlarının eliyle gençlerimize ve geleceğimize, Bozduğun ve kontrolün altına aldığın yargı eliyle dışarı saldığın katiller, çocuklarımızın ve kadınlarımızın canına ve ırzına bela oldu. Yeni doğan bebeklerimizin canı, para için sağlık çetesine teslim edildi. 12 bebeğimiz senin sisteminin adamları tarafından 3 kuruş kazanmak için hayata gözünü yumdu… Yüreğime çok ağır geliyor, acımı dile getirebilmek için kullanacağım cümle; en hafif tabiri ile ‘Allah belanı versin!’ Ülke yangın yeri, can havlindeyiz; sen hala çıkmış ‘hançer’ diyorsun. Seninle mücadele etmeyenin de Allah belasını versin.”

Erdoğan’ın konuşmasından alıntı yapan Kılıçdaroğlu, “Sırtından hançerlenmenin öfkesini sosyal medyadan sürekli birilerine hakaret ederek çıkarmaya çalışanlara sadece acıyarak bakıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, eski Türkiye’nin unutulmaya yüz tutmuş kötü hatıraları olarak anılmaktan kurtulamayacaklar” ifadelerini kullandı. Sosyal medya paylaşımında Erdoğan, Türkiye’nin kalkınması için yapılan çalışmalara vurgu yaparak, muhalefeti eleştirdi.

Günün öne çıkan haberleri arasında Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekeceğine dair açıklaması da yer aldı. Beşikçioğlu, bu tanıtımın ilçe için en iyi olacağını belirtti. Ayrıca, bir video paylaşıldı ve oynatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sert Tepki Gösterdi: “Allah Belanı Versin!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin