1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Altınekin Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisinden İstifa Etti: İşte Detaylar!

Altınekin Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisinden İstifa Etti: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Altınekin ilçesinde, Belediye Başkanı Fatih Orhan, Yeniden Refah Partisinden istifa etti. Orhan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı istifa açıklamasında, “Almış olduğumuz bu karar, yoğun istişareler neticesinde tüm yönleriyle düşünülmüş ve halkımızın görüşleriyle de desteklenmiş bir karardır” ifadesi dikkat çekti.

Belediye Başkanı Fatih Orhan ile Yeniden Refah Partili meclis üyeleri de parti üyeliklerinden ayrıldı. Orhan, bundan sonra bağımsız bir şekilde yoluna devam edeceğini belirtti.

Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Değerli hemşehrilerimizden gelen talep ve çağrılara her daim öncelik göstererek onlara hizmet etmenin gayreti ve çabasında olduk. Halkımızın gösterdiği teveccüh ile çıktığımız bu yolda, en doğru zeminde çalışmalarımızı yürütmek, Altınekin için daha iyi hizmetlere odaklanabilmek amacıyla bugünden itibaren şahsım ve Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımla birlikte Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek ‘Bağımsız’ olarak devam etme kararı aldık. Alınan bu karar, yoğun istişareler neticesinde tüm yönleriyle düşünülmüş ve halkımızın görüşleriyle de desteklenmiş bir karardır. Bu sürecin tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgutlularla çekeceğini açıkladığı Behzat Ç. ile ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınekin Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisinden İstifa Etti: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin