1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İsrail’e Sert Çağrı: “Akdeniz’in Kıyısından Şikayet Ediyorum, İsrail’le Ticareti Durdurun!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İsrail’e Sert Çağrı: “Akdeniz’in Kıyısından Şikayet Ediyorum, İsrail’le Ticareti Durdurun!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Başkan Özgür Özel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’ne katıldılar. CHP lideri Özel, konuşmasında Türkiye’nin İsrail ile ticaretini eleştirdi. Özel, “Akdeniz’in kıyısından şikayet ediyorum. İsrail’le ticareti durdurun!” dedi.

Özel, konuşmasında şunları aktardı: “Tarım Bakanlığı’nda özel bir birim kurularak ürünlerin gözetilmesi ve üreticilerin ihtiyaçlarına cevap verilmesi gerekiyor. Devletin, ürünlerin küresel pazarda pazarlanması konusunda destek sağlaması da önemlidir. Filistin’de yaşanan zulme dikkat çeken Özel, İsrail’in soykırım politikalarını kınadı.

Özel, Türkiye’deki siyasi partilerin Filistin’e destek verdiğini ve uluslararası alanda bu konuda çalışmalar yaptığını belirtti. Ancak, İsrail ile devam eden ticarete tepki gösterdi ve serbest ticaret anlaşmalarının iptal edilmemesine eleştiri yöneltti.

Festivalde konuşan Özel, Türkiye’nin İsrail ile olan ticaretinin sürmesine karşı çıktı ve bu durumu eleştirdi. İsrail’e yapılan ticaretin kınandığını ve durdurulmasını istedi. Özel’in bu açıklamaları festivalde büyük yankı uyandırdı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Özel’in sözlerine destek verdi ve İsrail ile olan ticaretin durdurulması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İsrail’e Sert Çağrı: “Akdeniz’in Kıyısından Şikayet Ediyorum, İsrail’le Ticareti Durdurun!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin