1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Üniversiteli Öğrencileri Taciz Etti, Gözaltına Alındı Ancak Serbest Bırakıldı – Şüpheli Sosyal Medyada Viral Oldu!

Üniversiteli Öğrencileri Taciz Etti, Gözaltına Alındı Ancak Serbest Bırakıldı – Şüpheli Sosyal Medyada Viral Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı ilçesinde bulunan bir kafede oturan B.S. ve Y.G. adlı 2 üniversite öğrencisi, karşı sokakta duran bir otomobil sürücüsünün kendilerine bakması üzerine rahatsızlık duydular. Bunun üzerine kafeden kalkıp okula doğru yürümeye başladılar. Ancak araçla yanlarına gelen sürücü, kendilerini takip ederek konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine öğrenciler, cep telefonu kamerasıyla bu olayı kayda aldılar.

Öğrencilerin sosyal medyada paylaştığı bu görüntüler sonucunda, şüpheli İ.T. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.T., üzerine atılan suçlamaları reddetti. Mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayın ardından mahkeme süreci devam ederken, bölgedeki öğrenciler ve halk arasında infial yaratmıştı. İ.T. hakkında yapılan detaylı inceleme ve mahkeme sürecinde, olayın detayları ve şüphelinin motivasyonu da gün yüzüne çıkmıştı.

Beypazarı ilçesinde yaşanan bu olay, şehirde güvenlik endişelerini de beraberinde getirdi. Özellikle genç öğrencilerin bu tür olaylara karşı daha duyarlı olmaları ve yetkililere hemen başvurmaları gerektiği konusunda bir farkındalık oluşturdu.

Tüm bu gelişmelerin ardından, İ.T. hakkındaki soruşturma devam ederken, Beypazarı ilçesindeki güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların yaşanmaması için daha fazla önlem alınması gerektiği konusunda yetkililerin de bir adım atması bekleniyor. Öğrenciler ise, bu tür olaylara karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olmanın önemine vurgu yaparak, gelecekte benzer durumların yaşanmaması için herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversiteli Öğrencileri Taciz Etti, Gözaltına Alındı Ancak Serbest Bırakıldı – Şüpheli Sosyal Medyada Viral Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin