1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kovalamaca Sonucu 6 Araçta Maddi Hasar Oluştu

Kovalamaca Sonucu 6 Araçta Maddi Hasar Oluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın Havuzbaşı mevkisinde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki A.Ş. isimli kişi, yönetimindeki 74 AT 066 plakalı otomobiliyle park halindeki bir motosiklete çarptı. Olay yerinde duran sürücü, motosiklet sahibinin polisi aramasıyla panikleyerek kaçmaya başladı. Kaçarken 2 motosiklete daha çarpınca polis ekipleri peşine düştü ve bir süre kovalamaca yaşandı. Kaçmaya çalışan sürücü Yalı mevkiinde park halindeki bir kafenin önünde bulunan biri elektrikli 3 araca daha çarptı.

Kazanın ardından sürücü araçta sıkıştı ve yaralandı. Polis ekipleri ikinci bir kazanın önüne geçmek için güvenlik önlemleri aldı ve olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü yaralandığını belirterek polislerden kendisini kurtarmalarını istedi.

Polislerin çabaları sonucunda sıkışmış sürücü kurtarıldı ve sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Alkol aldığı belirtilen sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Toplamda 6 aracın maddi hasar gördüğü kaza sonrasında, polis ve sağlık ekipleri müdahale etti ve yaralı sürücü hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle kontrollü trafik sağlandıktan sonra yol temizlendi ve araçlar çekici yardımıyla otoparka taşındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kovalamaca Sonucu 6 Araçta Maddi Hasar Oluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin