1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Bisiklet Yarışı Nedeniyle Trafiğe Kapanan Yollar Belli Oldu!

Bisiklet Yarışı Nedeniyle Trafiğe Kapanan Yollar Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sabah saat 06.00’dan 14.00’e kadar, düzenlenen bisiklet yarışı nedeniyle trafiğe kapanan yollar belirlendi. Bu yollar arasında Küçüksu Caddesi, Cuma Yolu Caddesi, Körfez Caddesi, Mehmet Ali Birand Caddesi, Okul Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Nazım Sokak, Hekimbaşı Çiftlik Caddesi, Göksu Caddesi, Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Çengeldere Caddesi, Polonezköy Yolu, Seyri Caddesi, Ayazma Caddesi, Trabzon Caddesi, Seniye İsmail Hanım Caddesi, Meraşal Mustafa Kemal Caddesi, Meftun Caddesi, Şehit Levent Birgen Caddesi, Şehit Mehmet Ali Şener Caddesi, Riva Caddesi, Paşabahçe Polonezköy Yolu, Yeni Riva Yolu, Kavacık Kavşağı, Mihrişah Valide Sultan Caddesi gibi yollar yer almaktadır.

Yarış nedeniyle kapanan yollara alternatif güzergahlar da belirlendi. Bu güzergahlar arasında Kandilli İskele Caddesi’nden Rasathane istikameti, Dereboyu Caddesi’nden Yavuztürk Caddesi istikameti, Çubuklu Şehit Ersin Güner Caddesi’nden Dedeoğlu Caddesi istikameti, Dr. Ömer Besim Caddesi, Nişangah Caddesi ve Göksu Otağtepe Caddesi yer almaktadır. Ayrıca saat 08.00’den başlayarak program sonuna kadar kapanacak yollar arasında TEM Otoyolu Güney Maslak ayrımı, TEM Güney Maslak Yan Yol, TEM Güney Etiler katılımı ve TEM Kuzey Kavacık ayrımları da bulunmaktadır.

Bu kapsamda, TEM Otoyolu Güney’den gelen araç akışı Maslak Yan Yoldan TEM Kuzey ve Büyükdere Caddesi istikametine yönlendirilecektir. Güney Etiler katılımına gelen araç akışı Etiler içinden Büyükdere Caddesi’ne yönlendirilecek, TEM Kuzey Kavacık ayrımlarına gelen araç akışı ise TEM Kuzey transitten köprü istikametine yönlendirilecektir.

Bisiklet yarışı sebebiyle alınan güvenlik önlemleri kapsamında belirtilen yolların trafiğe kapatılması, yarışın sağlıklı ve güvenli şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla önem arz etmektedir. Sürücülerin belirtilen alternatif güzergahları kullanmaları ve yolculuk planlarını buna göre ayarlamaları önem taşımaktadır. Aynı zamanda, yarışın katılımcılarına ve izleyicilerine de bu duruma dikkat etmeleri ve belirtilen yollar dışında hareket etmemeleri konusunda bilgilendirme yapılması gerekmektedir. Bu sayede yarışın sağlıklı ve problemler yaşanmadan gerçekleşmesi sağlanabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bisiklet Yarışı Nedeniyle Trafiğe Kapanan Yollar Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin