1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Haber: Tüp bebek skandalı ortaya çıktı!

Haber: Tüp bebek skandalı ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılında İstanbul Esenyurt’ta yaşayan bir çift, tüp bebek yöntemi ile ikiz çocuk sahibi oldu. Doğumlarını Özel İstanbul Reyap Hastanesi’nde gerçekleştiren çift, bir erkek ve bir kız bebek sahibi oldu. Kız bebeklerini 11 gün sonra teslim alırken, erkek bebeklerini yoğun bakımdan çıkaramadılar. Yoğun bakımda geçirdiği 24 günün sonunda erkek bebekleri hayatını kaybetti. Ölüm raporu Fırat Sarı tarafından aileye teslim edildi. O dönemde doktorlara güvenerek çocuklarının sağlığı konusunda şüphe duymayan çift, sonradan çetenin ortaya çıkması ile şaşkına döndü.

Eşiyle birlikte yaşadıkları süreci anlatan Ozan Öztürk, eşinin ikiz doğum yaptığını ve doğum sonrası çocukların kuvöze alındığını, oğullarının yoğun bakımda mücadele ettiğini ancak 24 gün sonra hayatını kaybettiğini belirtti. Doktor Fırat Sarı’nın sürekli çocuklarının durumunu değişken şekilde açıkladığını ifade eden Öztürk, sonradan öğrendikleri gerçeklerle şaşırdıklarını dile getirdi. Oğullarının kalp doktorunun kalbinde sorun olmadığını söylediğini ve başka organlardan kaynaklı bir sorun olabileceğini belirtti.

Oğullarını kaybettikten sonra herhangi bir başvuruda bulunmadıklarını ve Fırat Sarı’nın güvenirliğine çok fazla inandıklarını söyleyen Öztürk, aynı yalanların diğer ailelere de söylendiğini öğrendiklerini belirtti. Bu durumu yasal yollardan takip edeceklerini ve en yüksek cezayı almalarını talep ettiklerini söyledi. Hem kendi yaşadıkları acının hem de diğer ailelerin acısının tarif edilemez olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Haber: Tüp bebek skandalı ortaya çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin