1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümü Açıklandı

FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümü Açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pensilvanya’da yer alan terör örgütü FETÖ’nün lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberinin bugün sabah saatlerinde örgütün internet sitesinde duyurulduğu belirtildi. Gülen’in yeğeni olan Ebuseleme Gülen, FETÖ liderinin ölümünü sosyal medya hesabından doğruladı. Musa İlhan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında demokrasiye destek vermek için sokağa çıktığında hainler tarafından vurulmuş ve kalbinin altından yaralanmıştı. Kurşunun vücuttan çıkarılmasının riskli olması nedeniyle 8 yıldır hala bu kurşunla yaşayan İlhan, Fetullah Gülen’in ölümü üzerine İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Gazisi Musa İlhan, Fetullah Gülen’in ölüm haberinin kendisini sevindirdiğini belirterek, Gülen’in siyonizme, dine ve insanlığa büyük zararlar verdiğini ifade etti. İlhan, Gülen’in adalet önüne çıkarılması ve yargılanması gerektiğini dile getirerek, 251 şehit ve 2 bin 173 gazinin yüreklerinin huzurlu olacağını belirtti. İlhan, ayrıca İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ölümünü de çok mutlu edeceğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminde yaralandıktan sonra 8 yıldır kalbinde kurşunla yaşamakta olan Musa İlhan, ölüm haberini hastanede öğrendiğini ve bu haberi çok sevindirici bulduğunu açıkladı. İlhan, Fetullah Gülen’in Müslümanlık ve insanlık dışında her şeye hizmet ettiğini vurgulayarak, Gülen’in siyonizme, kapitalizme ve Hristiyanlara hizmet ettiğini belirtti.

Sonuç olarak, Fetullah Gülen’in ölüm haberinin kendisini sevindirdiğini belirten Musa İlhan, Gülen’in adalet karşısına çıkması gerektiğini ve Gülen’in Müslümanlık ve insanlık dışında her şeye hizmet ettiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ Elebaşı Gülen’in Ölümü Açıklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin