1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 15 Temmuz Gazileri ve Şehit Ailelerinden Gülen’in Ölüm Haberine Tepkiler: “Artık ABD de Kurtaramayacak”

15 Temmuz Gazileri ve Şehit Ailelerinden Gülen’in Ölüm Haberine Tepkiler: “Artık ABD de Kurtaramayacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, terör örgütü FETÖ’nün ele başı Fetullah Gülen’in ölüm haberinin duyulması, birçok şehit ailenin ve gazinin yüreğine su serpti. Hain örgütle Genel Kurmay Başkanlığı önünde çatışan ve şehit olan polis memuru Fırat Bulut’un ağabeyi, Gülen’in ölümü için “Bir terörist başından kurtulduk. Dünya daha temiz hale geldi. Rabbim gazabını ondan eksik etmesin” ifadelerini kullandı. 15 Temmuz Gazisi Çetin Yıldız, Gülen’in hak ettiğini bulduğunu ve Vatan’ın artık ondan kurtulduğunu belirtirken, Şehit Muhammed Yalçın’ın babası ise Gülen’in yüzünden birçok ailenin acı çektiğini ve cehennemde yanmasını diledi.

15 Temmuz Şehidi Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in babası, Gülen’in artık ABD’den kurtulamayacağını ve dünyadaki yaptıklarının ahirette hesabını vereceğini ifade etti. Diğer bir şehit ailenin babası da Gülen’in mahşerde cezalandırılacağını ve şehitlerin intikamını alacaklarını vurguladı.

14 Temmuz’da Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polis memuru Sevda Güngör’ün annesi, Gülen’in cehennemde yanmasını ve hesap vermesini istedi. İkiz şehit polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası, Gülen’in hesap vereceğini vurgulayarak öfkelerini dile getirdi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şehit düşen bir babanın, Gülen’in ölüm haberini beklediği ve dualarının kabul edildiğini ifade ederken, anneninse sevinçle karşıladığı ve Gülen’in cehennemde cezalandırılmasını dilediği belirtildi.

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda şehit olan Polis Memuru Halit Gülser’in ailesi, Gülen’in ölüm haberini bir bayram gibi karşıladı. Baba Gülser, FETÖ elebaşının ölümüyle yüreğine su serpildiğini ve ihanetçilerin tümünün aynı akıbete sahip olacağını ifade etti. Anne Ebiş Gülser ise, oğlunun şehit düştüğü anın acısını yaşadığını ve Gülen’in ölüm haberini beklediklerini belirtti.

Bu duygu dolu açıklamalar, 15 Temmuz’un acısını hala yüreğinde hisseden şehit ailelerinin ve gazilerin, terör örgütü ele başı Fetullah Gülen’in ölüm haberiyle bir nebze olsun huzura kavuştuğunu göstermektedir. Gülen’in yaptıklarının hesabını ahirette vereceğine olan inançları ve öfkesi, onların yüreklerindeki acıyı biraz olsun hafifletmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 Temmuz Gazileri ve Şehit Ailelerinden Gülen’in Ölüm Haberine Tepkiler: “Artık ABD de Kurtaramayacak”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin