1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. HAK-İŞ Gala Yemeği’nde Devlet ve Sendikaların İşbirliği

HAK-İŞ Gala Yemeği’nde Devlet ve Sendikaların İşbirliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAK-İŞ tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 49’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile HAK-İŞ’e bağlı sendika başkanları, ‘HAK-İŞ 49’uncu Kuruluş Yıldönümü Gala Yemeği’ne katıldılar.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve HAK-İŞ’i konu alan film gösterimi ile başladı. Bakan Işıkhan, çalışma hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin bugünlere emek ve üretimle geldiğini vurgulayarak, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının demokrasi ve milli iradenin koruyucuları olduğunu belirtti.

Işıkhan ayrıca, sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırıldığını ve çalışma hayatının vazgeçilmez bir unsuru olan sendikal örgütlenme konusunda hükümetin destek verdiğini ifade etti. HAK-İŞ’in çalışma barışı, sosyal güvenlik, örgütlenme ve toplu sözleşme konularında büyük katkı sağladığını da dile getirdi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ise HAK-İŞ’in siyasetle ilişkilerini sivil toplum örgütü olarak sürdürdüklerini belirtti. Arslan, geçmişe saygı duyarak geleceği daha güçlü şekilde inşa etmek için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HAK-İŞ Gala Yemeği’nde Devlet ve Sendikaların İşbirliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin