1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Öcalan’a Görüş İzni! Yeni Çözüm Süreci Başlıyor mu?

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Öcalan’a Görüş İzni! Yeni Çözüm Süreci Başlıyor mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Abdullah Öcalan’a çağrı geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında terör örgütü PKK’nin lideri Abdullah Öcalan’a çağrıda bulundu. Bu çağrının ardından Öcalan’ın izin alarak Bahçeli ile görüşeceği iddia edildi.

Gazeteci Hande Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ömer Öcalan’ın uzun bir süre önce İmralı ziyareti için başvuruda bulunduğunu ve izin alındığı yönünde bilgilerin geldiğini belirtti.

Diğer bir gazeteci Sinan Burhan ise DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan’ın Abdullah Öcalan ile görüşmek için izin istediğini ve görüşmenin gerçekleşeceği yönünde bilgilerin olduğunu paylaştı.

Bahçeli’nin çağrısının ardından Ömer Öcalan’ın yanında bazı milletvekilleriyle İmralı’ya giderek Öcalan ile görüşeceği bilgisi geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı Öcalan çağrısıyla ilgili çözüm sürecinin yeniden gündeme geldiği iddiaları tartışılıyor.

Bunun yanı sıra İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik harekatıyla başlayan gerginlik, İran-İsrail ilişkilerinde yaşanan savaş söylemleri gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Türkiye’yi hedef aldığını belirtirken iç cephe vurgusuyla milletin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

Bahçeli’nin DEM Parti ile tokalaşması ve açıklamaları da dikkat çekiyor. DEM Parti ise Bahçeli’nin jestini olumlu karşıladı ve sağlıklı bir politik program oluşturulması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Öcalan’a Görüş İzni! Yeni Çözüm Süreci Başlıyor mu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin