1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TUSAŞ’taki Terör Saldırısına İlk Açıklama: 4 Şehidimiz Var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TUSAŞ’taki Terör Saldırısına İlk Açıklama: 4 Şehidimiz Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUSAŞ’taki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıyla ilgili olarak, “4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Ankara’daki Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi’nde vardiya değişimi sırasında meydana gelen terör saldırısı hakkında bilgi verildi. Saldırı sonucunda 4 şehit ve 14 yaralı olduğu belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı başlatılan soruşturma kapsamında 1 başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği açıklandı.

Saldırganların F-16’ların bulunduğu alana sızarak rehin aldığı iddia edilen içeridekiler, özel harekat timleri tarafından kurtarıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 saldırganın öldürüldüğünü duyurdu. NATO’dan saldırıya ilişkin açıklama gelirken, siyasilere de ilk tepkiler geldi.

Güvenlik nedeniyle alanda bulunan personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi. Bölgeye özel harekat timleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. TUSAŞ’a saldırıyla ilgili olarak yayın yasağı getirildi. Saldırıdan sonra bakanlar ve siyasilerden gelen açıklamalar, olayın ciddiyetini ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TUSAŞ’taki Terör Saldırısına İlk Açıklama: 4 Şehidimiz Var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin