1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Milli Savunma Bakanı Güler’den TUSAŞ’a Yönelik Alçak Saldırıya Sert Tepki!

Milli Savunma Bakanı Güler’den TUSAŞ’a Yönelik Alçak Saldırıya Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İstanbul’daki SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı sırasında TUSAŞ’a yönelik gerçekleşen terör saldırısına dair açıklamalarda bulundu. Güler, saldırıyı “alçakça ve şerefsizce” olarak nitelendirerek, teröristlere verdikleri cezanın sadece bir başlangıç olduğunu belirtti. TUSAŞ tesislerine yapılan saldırıların milletin huzurunu bozmaya yönelik olduğunu vurgulayan Güler, PKK’lı teröristlere karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini ve teröristlerin peşini asla bırakmayacaklarını dile getirdi.

Bakan Güler, teröristlerin yaşattığı acıları misliyle cevaplayacaklarını ifade ederken, en son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirtti. Teröristlerin hiçbir zaman akıllanmayacaklarını söyleyen Güler, bu nedenle mücadelenin sonuna kadar süreceğini ve terör örgütleriyle sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdi.

TUSAŞ tesislerine gerçekleşen terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamalarda, teröristlere karşı sert önlemlerin alındığı ve gereken cezaların verileceği vurgulandı. Halkın huzurunu bozmaya yönelik gerçekleşen saldırının, terörle mücadele konusundaki kararlılıklerini zayıflatmayacağını ve terörle mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini belirten Güler, terör örgütlerine karşı her zaman gerekli kararları alacaklarını ve gereken mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti.

TUSAŞ’a gerçekleşen terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamalar, terörle mücadeledeki kararlılığın vurgulanmasıyla dikkat çekti. Güler, teröristlere karşı verilen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve teröristlerin hak ettikleri cezaları alacaklarını belirtirken, halkın huzurunu bozan terör saldırılarının asla amacına ulaşamayacağını söyledi. SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda gerçekleşen terör saldırısına karşı alınan tedbirlerin artırılacağı ve terörle mücadelenin sürdürüleceği açıklamalarıyla son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Savunma Bakanı Güler’den TUSAŞ’a Yönelik Alçak Saldırıya Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin