1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan TUSAŞ Ziyareti: Yaralılar “Vatan Sağ Olsun” Dedi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan TUSAŞ Ziyareti: Yaralılar “Vatan Sağ Olsun” Dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yapılan terör saldırısı sonrasında yaralananları Etlik Şehir Hastanesinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, bazı yaralıların yakın zamanda taburcu olabileceğini ifade etti. Kurtulmuş, yaralıların teröre karşı milli birlik ve beraberlik duygusuyla yüksek bir morale sahip olduklarını ve hepsinin “Vatan sağ olsun.” diyerek vatan sevgisiyle dolu olduklarını söyledi. Terör saldırısının sıradan bir saldırı olmadığını vurgulayan Kurtulmuş, sürecin titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Kurtulmuş, saldırının tesadüfi olmadığını düşündüğünü ve savunma sanayi tesislerinden biri olan TUSAŞ’a yapılan hain saldırının dikkate alınması gerektiğini ifade etti. Terörle mücadelenin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, bu mücadelenin en büyük kazancının milli birlik ve beraberlik olduğunu belirtti. Terör saldırıları karşısında 85 milyon vatandaşın ortak bir duruş sergilediğini ve bu birlikteliğin Türkiye’nin geleceğine katkı sağlayacağını umut etti. Kurtulmuş, terör örgütlerinin Türkiye’de faaliyet göremeyeceği ve Türk halkının birlik içinde terörle mücadeleyi başaracağını dile getirdi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, terör saldırısının ardından yaralıları ziyaret etmek için Gazi Hastanesine de geçerek buradaki yaralılar hakkında bilgi aldı ve yaralı yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Kurtulmuş, terörün her türlüsüne karşı mücadelenin sürdürülmesi gerektiğini ve Türk milletinin ortak bir duruş sergileyerek terörle mücadelede başarılı olacağını vurguladı. Terör örgütlerinin sonunda Türkiye’de etkisiz hale geleceğini ifade eden Kurtulmuş, Türkiye’nin teröre karşı zafer kazanacağına inancını dile getirdi. Tarafların desteklerine rağmen Türkiye’nin terörle mücadelede başarılı olacağını ve birlik içinde hareket ederek terörle mücadelede zafer elde edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan TUSAŞ Ziyareti: Yaralılar “Vatan Sağ Olsun” Dedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin